jueves, 27 de enero de 2011

el xiquet i la presencia


Un 15 de gener en una nit molt fosca un xiquet que estava sopant li entrà la son de colp i volta. Li digué a sa mare que se n'anava a dormir.
Al muntar les escales el xiquet notava una presència al seu darrere i li se aborronar va tot el cos
Se li van posar els pels de punta a l'arribar a la habitació va començar a ploure i a tronar. De colp va fer un soroll molt fort i una llumada intensa i el xiquet que estava gitat va veure la intensitat de la llum i al mateix temps es va adonar que estaven les parets ensagnades. El xiquet es va alçar ràpidament d'un bot i va encendre el llum i les parets estaven en perfecte estat .
Es va tornar a gitar. Lla tronada va parar però el xiquet encara sentia la presència. Va anar a avisar sa mare i es va gitar en sa mare i son pare per que tenia molta por.
El dia 16 de gener el xiquet es va alçar bé però apurat del que li va passar el dia anterior i amb temor per si notava algun moviment per casa d'aquella presència.
Ja arribat la nit i el xiquet estava pensant el que li va passar la nit abans. Té por de gitar-se sols però la mare i el pare li diuen que ha d' afrontar les conseqüències i al final es va gitar. Al seu llit sentia veus com murmuris i va vore una ombra reflexada en la paret d'enfront de la finestra i l'ombra era d'un home amb un ganivet en la mà i el xiquet es va acollonar. De colp i volta es va despertar per que al fi i al cap era tot un somni. La mare i el pare li van dir que enfrontar les pors fa que no tingues temors

No hay comentarios:

Publicar un comentario